четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Отзиви и мнения на клиенти за Profi Tours BG


Всички, ползвали услугите на "Профи Травъл Център" ЕООД са добре дошли да споделят мнението си за качеството им. Независимо, дали сте ходили на организирана екскурзия на море, планина или в чужбина или сте си закупили самолетен билет, вие можете да помогнете на всеки, който възнамерява да пазарува ваканционни пакети от профи турс за вбъдеще. Споделете мнението си от обслужването, дайте оценката си за професионализма и цялостното ви впечатление от услугите на туроператора.

Официален сайт на "Профи Травъл Център" ЕООД: http://www.profi-tours.bg/
Подсекция за отзиви и мения на техния сайт: http://www.profi-tours.bg/otzivimnenia.html
Профил на Профи Турс във Facebook

Карта с разположениято на централният офис на фирмата гр. София, пл. Македония 1:
Profi Tours BG има офиси и във Варна, Пловдив и Бургас.

View Larger Map

ВАЖНО: Някои от мненията са събрани от администратора на сайта от други източници в интернет с цел пълно и безпристрастно представяне на "Профи Травъл Център" ЕООД.

18 коментара:

  1. "Профи турс" предимно препродават пакетите на DER TOURS- голям немски туроператор.
    Почти няма риск.
    Харесвам ги - защото предлагат малко по-различни неща от общо предлаганите пакети..
    Но пък сса..леко "докачливи" ако искаш от тях индивидуална програма..

    ОтговорИзтриване
  2. Мои близки ходиха с Профи турс до Перу.
    Останаха много, много доволни от организацията.

    ОтговорИзтриване
  3. Дъщеря ми пътуваха с тях да Анталия и бяха много доволни

    ОтговорИзтриване
  4. Профи Турс са сериозна фирма не се притеснявай

    ОтговорИзтриване
  5. Мои добри познати ползват тази фирма от доста време.Ходиха до Китай,Перу,мисля че и до Бразилия пак бяха с тях и са много доволни.До Мароко още не са,вижда им се близо За съжалене само с толкова мога да помогна като информация.

    ОтговорИзтриване
  6. Здравейте! Искам да изкажа мнението си от почивка в град Сандански. Бях там с жена си и детето от 5. до 9.май. Запазихме си хотел чрез фирма Профи турс - Св.Никола. Хотелът, три звезди, беше чудесен-имаше специално детско легло, всичко беше ремонтирано скоро, закуската на шведска маса беше о.к.за нашите условия, персоналът беше учтив и изобщо искам да благодаря и на агенцията, и на персонала на хотела-всички си вършеха работата както трябва. Но...дотук! Опитах на 6.май да запазя места в механата на хотел Сандански. Управителят (май) Коце, след като разбра, че сме с малко дете-т.е. ще заемем маса за 4-ма, а ще ядем двама, каза, че не му разрешавали да дава места на хора, които не били гости на хотел Сандански. А първо ми предложи една маса до оркестъра. Казах му, че много бързо си прави сметката и си излязох.

    ОтговорИзтриване
  7. Между имената "Профи турс" и "Профи травъл" трябва да има разлика, нали? Защото има фирма с име "Профи турс" и не е с този сайт, а с: http://www.profitours.bg .

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте,

    казвам се Ивайло Драганов и съм от екипа, поддържащ сайта www.profi-tours.bg.

    Поради ребрандиране сменихме домейна си от www.profi-tours.bg на www.profi-travel.bg, към който е пренасочена всяка отделна страница от стария домейн.
    Други страници които също са собственост на Профи турс - оператор са :www.bulgaria-hotels.com; www.pochivam.bg; www.profitravel.bg; http://www.dolphinmarinahotel.com/ и доста други на отделни хотели.
    Надявам се съм отговорил на зададеният въпрос преди мен! Благодаря и лек ден!

    ОтговорИзтриване
  9. Екскурзията до Соренто беше общо взето добре организирана,но има много доплащания,а хотела беше кошмарен-невероятен шум-уличния несекващ трафик,влак в непосредствена близост и камбана на всеки 15 мин.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много сме доволни от екскурзията в Соренто. Всичко беше на ниво и хотела също, но трябва да се има предвид, че в южна Италия и по - конкретно Неаполитанския залив хотелите предлагат само закуска и вечеря така, че само като малък проблем мога да кажа за храната беше по-оскъдна и закуската всеки ден беше една и съща. Предполагам, че става въпрос за хотел Ню Клуб в Сан Антонио много близо до Соренто, също минаваше влак, но въобще не се чуваше, звук на камбана само някой път даже е доста романтично все пак сме в Италия.
      Видяхме невероятни места и природа, всичко беше страшно красиво, романтично и приказно като се започне от Соренто, остров Капри, Позитано, Амалфи, Раввело, Неапол. Така, че ви препоръчвам почивката както и фирмата, други не предлагат тази дестинация, а тя е просто НЕЗАБРАВИМА!!

      Изтриване
  10. Профитурс/Профитравел са абсолютни мошеници.
    Точно преди една година на 19 октомври( сряда) в осем вечерта получих Last Minute оферта за почивка в Испания: 7 нощувки на база обогатен пълен пансион в 4* Хотел "Montemar Maritim" или 4* Хотел "Mercury", Санта Сузана с дата на заминаване 23.10 (неделя). О'К. На другия ден обадих се в техния офис и казах, че съм съгласна само при условие, че настаняването ни ще бъде в Хотел Маритим. Служителката, някаква си Сезер, нещо ми загатна, че настаняват и в друг хотел "EUGENIA", на което аз не обърнах внимание. Казах й да проверят наличностите (което е близо до ума). Водихме разговори 5-6- пъти докато уточним подробностите за хотела, настаняването, курорта, транспортни връзки до Барселона и т.п. Тя гледаше да ме зариби от всички страни.
    Аз съм от Варна, офисът на Профитур е във София, а не искаха да приемат плащането в последен момент преди полета. На края оказа се, че нямат офис във Варна, обаче има някаква представителка, която може да ми вземе пари на ръка (дори не помня, дали с или без издаване на приходен ордер). Аз, естествено, отказах този любезно предложен вариант.
    На следващия ден (петък) сутрин синът ми в офиса на Профитурс в София плати цялата сума за нащата почивка, като в договора изрично е посочено, че настаняването е във хотел "Montemar Maritim" Санта Сусана.
    Оттам нататък госпожата изчезна и ми звънна в 17.30 след затваренето на офиса (това е петък) за да ми информира, че в хотел "Montemar Naritim" места няма и ние ще бъдем настанени в Хотел EUGENIA в курорта Ллорет ле Мар. И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ, ЗАЩОТО Е ПЕТЪК ВЕЧЕР, В ОФИСА НЯМА НИКОЙ, А ПЪТУВАНЕТО Е В НЕДЕЛЯ! А ПРИ ОТКАЗ ЗА ПЪТУВАНЕ АЗ!!!!! ИМ ДЪЛЖА ПАРИ (като санкция)
    Аз отказах настаняването и поисках за ми върнат цялата сума. С голям скандал това стана.
    Правите изводи самите - и двата хотела са различни като "Hilton" и "ORBITA". И двете програми са различни - настаняването в хотел "MONTEMAR MARITIN" е по програма "55+", а хотел "EUGENIA" в Ллорет ле Мар стопанисва ТЕЗТУР, както и че има разлика между програмите "Lаst Minute" и "No Name Hotel".
    Миналата година аз предупреждавах във форума, че ОН ТРАВЕЛ закъсали с парите. Коментарии излишни.
    Сега ви предупреждавам - внимавайте - купувайки една почивка може да получите друга, защото ми е ясно, че подписвайки договор за един хотел служители на Профитурс изначално имали намерение за настяняването ни в друг хотел, което е МОШЕНИЧЕСТВО и пълна ИЗМАМА

    ОтговорИзтриване
  11. Започвам като по горе описания коментар,
    Профитурс/Профитравел са абсолютни мошеници!След като им описахме нашите изисквания и им казахме кои хотели сме посещавали в Турция ги помолихме за оферта за подобен род,естествено лакомите дупета ни предложиха долнопробен хотел на космическа цена, няма да изпадам в подробности за хотела но то и няма смисъл, разчиташ на посредник или така наречения тур оператор да те упъти но уви повече с тази фирма никога!мобилния телефон на уважаемата служителка Детелина е блокиран за разговори от чужбина...удобно нали!

    ОтговорИзтриване
  12. Доколкото съм чула и аз винаги предлагат едни от най добрите почивки и е хубаво, че вече чвек по спокойно може да си избере агенция или фирма която да му помогне да избере правилен маршрут за да види всички забележителности за които е мечтаел.Идеята за подобен блог е страхотна.На скоро ми трябва място от което да си купя лаптоп и доста се ровех докато не попаднах на подобен но свързан с коментари и мнения за техники и от там видях за кой има най положителни отзиви и си купих и сега съм страшно доволна.

    ОтговорИзтриване
  13. Тази година от 23 юни почивахме в курорта Санта Сусана като ползвахме услугите на Профи Турс.Бяхме настанени в хотел Меркюри.Останахме много доволни и от организацията от страна на фирмата,и от хотела,и от обслужването,а храната беше превъзходна.Благодарности и на нашия гид там Любомир.Бихме ползвали отново услугите на фирмата.

    ОтговорИзтриване
  14. Ползвахме услугите на Profi-tours (ЗА ПЪРВИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ) за едноседмична почивка в Барселона.Бяхме настанени в хотел Tahiti playa на 50 km от Барселона.Бяхме настанени във възможно НАЙ-ЛОШАТА стая,на първи етаж , на 15 м от Ж.П. линията , стаята имаше изглед към кофите за боклук а под стаята се намираше ресторанта.След запитване ,от рецепция ни обясниха че разпределението става от офиса в София.Въпреки това на четвъртия ден бяхме преместени.

    ОтговорИзтриване
  15. Пътувахме до Лисабон и Порто през октомври 2022г. Очаровани сме от екскурзовода Ленко,който направи престоя ни вълнуващ-много знания,голяма отзивчивост и прекрасен разказ. Ще го следваме в новите екскурзии на Профитурс.

    ОтговорИзтриване
  16. Агентите на Профи Турс са изключително невъзпитани и нахални. Интересите си знаят, политиката им за отказване и връщане на пари е отвратителна, а не си познават хотелите какво има и какво няма там. Супер арогантни при задаване на въпроси относно екскурзиите, не ти решават проблема, а ти заявяват сам да си го решаваш на място. Изключително неприятни и никога няма да пътувам с тях. Отвратителни от самото начало!

    ОтговорИзтриване