четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Отзиви и мнения на клиенти за Cen Transit BG


Отзиви и мнения на клиенти на Cen Transit BG за качеството на услугите, които предлага туристическия портал. Cen Transit BG е специализиран в онлайн резервациите и продажбата на евтини самолетни билети, като към услугите си добавят даването на коли под наем и продажбата на екскурзии и почивки в различни дестинации и цени. Мненията, оценките и препоръките за дейността на фирмата са един важен фактори при избора на пакет от услугите на Cen Transit BG и дълбоко вярваме, че добрите впечатления или негативните изживявания на клиентите на туристическата агенция трябва да бъдат споделени, за да може всички бъдещи клиенти на фирмата да знаят, с какви приятни или негативни моменти са се сблъскали клиентите им до момента. Ще бъдем благодарни на всички, които изразят мнението си, препоръката, впечатлението, оценката от услугите на Cen Transit BG.

Официален сайт на фирмата: http://www.centransit.bg/
Официалена Facebook група на фирмата: CenTransitBG in facebook
Официален Twiiter канал: http://twitter.com/centransitbg

Адрес за връзка с Cen Transit BG: град София, ул. "Клокотница" 2А, ет. 7.

View Larger Map

В настоящата страница сме събрали мнения и от други източници в интернет за туристическата агенция: Cen Transit от форуми, дискусии и новинарски сайтове с насоченост в областта на почивките и отдиха.

3 коментара:

  1. centransit.bg – гадни гнусни спамери

    Повече инфо на този линк: http://bogomil.info/1721

    ОтговорИзтриване
  2. Закупих си самолетен билет от агенцията и останах изключително очарована от точността и професионализъма на агентите.Препоръчвам, сигурна агенция са!

    ОтговорИзтриване